HTML

Így jártál...

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Mahatma Gandhi

Friss topikok

Linkblog

Az offshore diplomagyár

2017.04.12. 13:16 Exe Géza

A CEU nem egyetem. Ez csak egy Soroshoz méltóan „ügyes” pénzügyi konstrukció, amelynek révén úgy lehet amerikai diplomát szerezni, hogy nem kell Amerikában diplomázni.
A dolog nem olcsó, egyáltalán nem érhető el akárkinek, de mégis olcsóbb, mint beköltözni az USA-ba néhány évre és valódi USA egyetemen, valódi követelményrendszer alapján, valódi USA diplomát szerezni.

george-soros.jpg

51 komment

Címkék: liberális Soros CEU felforgatás

23 millió román - újratöltve

2017.02.23. 17:00 Exe Géza

Néhány gondolat a magyar olimpiai pályázat visszavonásával kapcsolatban (Bocs, nem rövid.)

1. Miért nullázódtak le a nyerési esélyeink?

A budapesti olimpiai pályázatnak nem a Momentum aláírásgyűjtése adta meg a kegyelemdöfést. A pályázatot azok az ellenzéki pártok végezték ki, amelyek korábbi támogató aláírásukkal, a korábbi nemzeti közmegegyezéssel szemben átálltak az olimpiát ellenzők táborába.

game-over.jpg

2 komment

Címkék: olimpia

Remény

2016.11.13. 00:16 Exe Géza

Néhány nappal ezelőtt mindenki lefutottnak gondolta a meccset. Mindenki „tudta”, hogy november 9-én reggel Hillary Clinton neve fog virítani az összes újság címlapján. Tudtuk, hogy az egész nemzetközi liberális média a demokrácia diadalaként fogja tárgyalni az eseményt. Azt, hogy egy Donald Trump nevű pasas gyakorlatilag 100%-os média- és politikai ellenszélben elvesztette az elnökválasztást egy egoista, mindenkin átgázoló, háborúkat szító, korrupt némberrel szemben, aki még a saját pártjában is csak csalással tudott nyerni.

donald-defeat-hillary-e1461124113629.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: globalizáció liberális trump USA

A különbség

2016.10.25. 18:07 Exe Géza

Vannak, akik úgy dobálóznak a diktatúra szóval, hogy halvány fogalmuk nincs róla, hogy miről beszélnek.
Na nekik szól az alábbi, oktató-nevelő célú kép.

kulonbseg.jpg

Külön "köszönöm", hogy a Vértanúk terén összeverődött mozgalmárok minden utólagos tagadás ellenére igenis kifütyülték mind a lengyel, mind a magyar himnuszt. Ezekben a körökben így kell ezt egy nemzeti ünnepen... :(

 

 

1 komment

Címkék: diktatúra fütyülés tüntike

Ismeretterjesztő célú nyílt levél Colleen Bellnek az '56-os magyar menekültekről

2016.10.07. 12:51 Exe Géza

Kedves, jó Colleen Bell!

Tudom, hogy az amerikai oktatási rendszer nem arra van kalibrálva, hogy különösebben tájékozott embereket bocsásson ki, elég ha tud kézzel-villával enni, meg tudja, hogy Amerika a világ legjobb országa, meg hogy "O say, can you see, by the dawn’s early light... stb.".
Ebben a környezetben halmozottan hátrányosnak tekinthető az, aki mindezek után a média világába megy dolgozni. Mert ott még az a tudás is leépül, ami egyébként sem volt meg. Mert hát hiszen, aki a médiába' dolgozik, az automatikusan intellektuális csodacsatárrá, szellemi világítótoronnyá válik, anélkül, hogy akár egy Dörmögő Dömötör szintű keresztrejtvényt megfejtett volna életében. Ez a szellemi renyheség aztán olykor csúnyán visszaüt. Ez a selejt bosszúja.

bell.jpg

199 komment

Címkék: 56 menekültek Colleen Bell

Hogyan romboljuk le a demokráciát?

2016.10.06. 21:24 Exe Géza

Nem a múlt hét vasárnapi az első szavazás, ahol a balliberális ellenzék kreatív módon értelmezi a részvételi és szavazati arányokat. Volt már erre példa. Ám eddig nem vetemedtek arra, hogy hivatalosan is úgy merjék kommentálni a távolmaradó szavazók magatartását, mintha az egy tényleges, minden kétséget kizáróan bizonyított szavazási adat lenne. Ráadásul ezt az aberrált, velejéig antidemokratikus értelmezést úgy tűnik sikeresen vitték be az Európai Unióba is. Az ott lebzselő, Európa népeit eláruló politikusok is azonnal magukévá tették, hogy aki nem szavazott, az valójában rájuk és a politikájukra szavazott és az egész szavazást úgy kell kezelni, mintha a le nem adott, nem létező szavazatok, valójában őket támogató szavazatok lennének.

Ezzel úgy kb. vége is a demokráciának Európában.

plakat.jpg

1 komment

Címkék: demokrácia népszavazás liberális

Mit jelent a népszavazás érvényessége?

2016.10.03. 17:14 Exe Géza

Balliberális körök szerint a lezajlott népszavazásnak csupán egyetlen vonatkozásával érdemes foglalkozni. Az érvénytelenségével. Mert az érvénytelenség – szerintük – azt jelenti, hogy a népszavazás eredményét úgy ahogy van ki lehet dobni a kukába. Nos, nem először árulják el balliberálisank, hogy miféle viszonyban vannak a választópolgárokkal. Most éppen 3,3 millió választópolgár egyértelműen, világosan, pontosan mérhető módon kinyilvánított akaratát akarják végképp eltörölni. Ez ám a balliberális demokrácia!

Szólj hozzá!

Ellentmondások

2016.09.22. 19:38 Exe Géza

Egy korábbi posztban már tettem említést néhány, a napjainkat jellemző, „érdekes” vagy inkább bizarr jelenségről, amelyeket egymás mellé állítva elég abszurd, az ok és az okozat ősi összefüggésrendszerét páros lábbal felrúgó világ képe bontakozik ki, melyben úgy tűnik, hogy az európai ember valami oknál fogva kifejezetten saját, amúgy jól felfogott érdekei ellenében cselekszik.

Ellentmondás 1.: munkanélküliség VS. munkaerőhiány.

Szólj hozzá!

Címkék: európai gazdaság globalizáció munkanélküliség Soros migránsok

A segítségnyújtás etikája

2016.09.14. 17:18 Exe Géza

Aki tanult elsősegélynyújtást, az talán tudja a választ a kérdésemre, de aki nem, annak érdekes lehet, hogy mi az elsősegélynyújtó legelső feladata egy vészhelyzet esetén. Vészhelyzet alatt értsük mondjuk azt, hogy valaki talál egy sérültet, akit szemlátomást elsősegélyben kell részesíteni.

Talán meglepő a helyes válasz: nem a sérült vizsgálata, nem a mentő kihívása, nem a fotózás, ne adj Isten szelfizés a mobiltelefonnal.
Nem.

A helyszínbiztosítás.

2 komment

Címkék: népszavazás liberális migránsok

A fajelmélet liberális reneszánsza

2016.06.08. 01:17 Exe Géza

Több „haladó” internetes lap és blog is lehozta azt az ál-dokumentum filmet, amelyben emberek a nemzeti identitásukról beszélnek (jobbára nagyon ostoba és nagyon korlátolt módon), aztán genetikai vizsgálatnak vetik alá őket, melynek során kiderül, hogy – bár ők azt hitték – mégsem 100%-os faj-franciák, meg faj-bangladesiek.

Ugyan egyes médiumok úgy tálalták a filmet, mintha ez egy tényleges kísérlet és a valóságos események dokumentálása lett volna, de az kb. a harmadik másodpercben világos hogy megrendezett jelenetsorról van szó, amelyben amatőr színészek, vagy ami még valószínűbb, „liberális” mozgalmárok és aktivisták játsszák el a gyökér, kriptonáci módon gondolkodó átlagembereket.

2 komment

Az "igazi" demokrácia

2016.05.09. 00:41 Exe Géza

Ha jól nézem, az EU-ból a magyar kvóta-népszavazás hírére érkező reakciókat, nincs már messze az az idő, amikor a népszavazásról ki fog derülni, hogy a fasizmus, meg a nácizmus egyik legfontosabb jellemvonása. Van egy gyanúm, hogy az általános és titkos választójog fogalma is így fog járni, az is a fasizmus és a nácizmus egy legfőbb jellegzetessége lesz, s mint ilyen, egy echte demokrata számára messziről kerülendő.

37 komment

The Expendables 4 – A kölni nők

2016.01.08. 12:37 Exe Géza

Belegondolni is rossz, micsoda dilemma elé kerültek európa „liberálisai”, amikor szilveszter éjszakáján Németországban az egyik libling kisebbségük, a menekültnek hazudott bevándorlók picurkát mintha bántalmazták volna a másik libling „kisebbséget”, az elnyomott nőket. „Na most melyik ujjunkba harapjunk?” – vetődhetett fel a nyomasztó ideológiai kérdés, melyik kampf a fontosabb?
Kiderült.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus köln migránsok

A meghekkelt demokrácia

2015.12.26. 20:26 Exe Géza

Winston Churchillnek tulajdonítják a mondást, mely szerint „A demokrácia a legrosszabb kormányzási forma - nem számítva az összes többit, amellyel az emberiség időről időre megpróbálkozik.” (1947.) Ez a szellemes(kedő) demokrácia-kritika sajnos nem nyert részletes kifejtést, így nem tudjuk Churchill a demokratikus berendezkedésnek mely vonásával (vagy vonásaival) volt ennyire elégedetlen. Lássuk be, hosszú a lehetséges hibák sora, a demokrácia tényleg nem egy tökéletes rendszer. Csupán egyfajta optimum, „legkisebb rossz” a lehetséges rendszerek között.

2 komment

Címkék: liberalizmus demokrácia fasizmus

Jó, rendben: ti akkor ne szüljetek, ne csináljatok gyereket!

2015.12.20. 12:05 Exe Géza

Mindazok, akik most boldogan besértődtek Kövér László és Ákos tudatosan kiforgatott, meghamisított szavain, mindazok, akik végre nyilvánosan (pardon: szabadon) gyűlölködhetnek, mert hazudtak maguknak egy gyűlölködés-racionalizáló történetet arról, hogy ez a két ember bele akar szólni az ő nagyságos, érinthetetlen életkéjükbe, mindazok, akiknek csupán annyit jelent a szabadság, hogy azt csinálok, amit akarok, nos azt gondolom, hogy van egy teljesen jó megoldásom a számukra.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus demográfia Ákos

A csapda

2015.09.24. 11:45 Exe Géza

„Ha a bölcs és becsületes polgárok lemondanak arról, hogy saját maguk irányítsák a polisz életét, akkor az lesz a büntetésük, hogy ostobák és gazemberek fognak uralkodni rajtuk."
(Platon)

A tegnapi EU-csúcs sajnos csak annyit hozott, amennyit előre lehetett látni. Az az európai, elsősorban liberális és baloldali politikai elit, amelyik elárulta Európa népeit (benne a saját választóit is) és a jelenlegi Európa elpusztítására szövetkezett, továbbra is fenntartja ezt a szándékát. Ezt jelenti, hogy továbbra sem hajlandóak Európa külső határát megvédeni Görögországnál, vagyis gátat szabni a muszlim tömegek korlátlan és törvénytelen, minden nemzetközi jogot felrúgó beözönlésének.
A többi púder.

Szólj hozzá!

Címkék: migráció Európai Unió

"A kerítés nem tart vissza senkit..."

2015.09.16. 11:29 Exe Géza

Ugye még emlékszünk a semmiből, hirtelen, varázsütésre a tévéképernyőkre és megfelelő sajtótermékek hasábjaira, honlapjaira ugró liberális "migrációs-szakértők" rendkívül hozzáértő, isssszonyatosan meglapozott, tényekkel és tapasztalatokkal vastagon alátámasztott véleményére?

 „A kerítés nem old meg semmit!”

„A kerítés nem tart vissza senkit!"

6 komment

Mihez van joga egy menekültnek? - Szemelvények a genfi egyezményből

2015.09.08. 11:21 Exe Géza

Kicsit el vagyunk tévedve a „menekültek” jogait illetően. Az a liberális média, aminek például erről is kellene tájékoztatnia, (többek közt magukat a menekülteket is!), inkább cukiság-kampányokat folytat a bevándorlók mellett, illetve hevesen ostorozza azokat, akik nyugat-európai példákra hivatkozva kétségeiket fejezik ki nagy tömegű muszlim bevándorló integrálását illetően, ne adj Isten egyenesen féltik a hazájukat, a családjukat, az életmódjukat, esetleg Európa békéjét attól, hogy néhány millió, háborús körülmények között szocializálódott muszlim, (köztük több ezer kiképzett ISIS katona) megveti a lábát Európában.


10 komment

Hogyan pusztítsuk el Európát?

2015.09.01. 13:22 Exe Géza

Gondolat #1: A fiatalkorú munkanélküliség 20% fölött mozog Európában. Az európai fiatalok nem optimálisak munkaerőpiacon. Nem elég olcsóak ahhoz képest, amennyire tapasztalatlan pályakezdők és pláne ahhoz képest, hogy az előttük álló egzisztenciális minták milyen jövedelmi-elvárásokat ébresztenek bennük. Persze egy idő múlva a piac letöri ezeket az elvárásokat és kb. 10-15 éven belül, mai európai mércével megfelelően tapasztalt és megfelelő bérigényeket támasztó munkaerővé válnak. De a „mai európai mérce” már évek óta elfogadhatatlan azok számára, akik a világot valamiféle gazdaságosan, mindig optimális profitot termelő gépezetként akarják látni és működtetni, amely mindig a lehető legnagyobb hasznot hajtja nekik a lehető legkisebb befektetéssel.

Szólj hozzá!

Európa AIDS-es

2015.07.10. 18:09 Exe Géza

Tudod mi az AIDS? Igazán tudod? Ez egy olyan betegség, amibe nem lehet belehalni. Viszont olyan másik betegségeket idéz elő, amibe szinte biztos, hogy belehalsz.

Hogy hogyan teszi ezt? Az AIDS betegség kórokozója a HIV-vírus. Ez a vírus kiiktatja a szervezeted természetes védekező rendszerét, az immunrendszert. Az emberi szervezet immunrendszere naponta, óránként, percenként gátolja meg, hogy áldozatul ess mindenféle súlyos megbetegedéseknek. Az immunrendszer elemei érzékelik az idegen behatolókat, a betegséget okozó vírusokat, baktériumokat és megsemmisítik őket. Így megy ez, feltéve, hogy egészséges az ember immunrendszere.

Az AIDS-ben az a szörnyű, hogy blokkolja és kiiktatja az immunrendszert. Valójában nem az AIDS-be hal bele az ember, hanem azokba a borzasztó betegségekbe, amelyek így akadálytalanul támadhatják meg a szervezetünket, legyen az rák, tüdőgyulladás vagy akár egy influenza.

Európa pontosan abban a helyzetben van, mint egy AIDS-beteg. Belülről támadják és blokkolják a természetes védekező mechanizmusait. Európa immunrendszere egy lassan, szinte észrevétlenül indult, de mára már életveszélyessé erősödött támadás alatt áll. És ez a folyamat immár évtizedek óta tart.

3 komment

Vajon miért liberális érdek elárasztani Európát idegen bevándorlókkal?

2015.06.09. 19:24 Exe Géza

Úgy tűnik, hogy a magyar kormány bevándorlás ellen tett lépései végképp kiborították kis hazánk liberálisait. A Soros György és kapcsolt részei által finanszírozott propaganda vertikum őrjöngő dühvel ugrott neki a nemzeti konzultációs plakátoknak – nem mellesleg szépen bizonyítva azok igazát, akik azt állítják, hogy ez az önmagát liberálisnak kinevező csoport kizárólag a saját álláspontját tudja tolerálni, mindenki más náci, fasiszta és lehetőleg kussoljon. Mert hát a plakátok letépése az bizony nem jelent mást, mint a másik ember gondolatainak a megsemmisítését. Tehát liberálisaink – szokás szerint – nem vitatkoznak, inkább eltüntetik a nekik nem tetsző véleményt.

1 komment

Címkék: liberális bevándorlás balliberális

Miért nem tudja megdönteni az ellenzék az utcáról a kormányt?

2014.11.19. 11:43 Exe Géza

Ennek nagyon egyszerű oka van. Az a tömeg, amelyik kimegy az utcára nem eléggé motivált ahhoz, hogy bevállaljon egy olyan méretű zűrt, amit egy tényleges kormánybuktatási kísérlet jelent. Mert az azért elég nagy balhé. Napokon, akár heteken át tart, szörnyű sok kellemetlenséggel, kényelmetlenséggel, ad absurdum: veszéllyel jár. Ilyet elsősorban olyanok vállalnak be, akiknek valóban nincs vesztenivalójuk. Ukrajnában volt ilyen tömeg. Szörnyű a szegénység és a kilátástalanság. De Budapest nem Kijev. Az itt felhergelt tömeg nincs egzisztenciális válságban (kivéve a devizahiteleseket, de azokat elhajtották a fenébe, amikor fel akartak szólalni a Közfelháborodás napján).

Szólj hozzá!

Címkék: tüntetés felforgatás

Internetadó: nem. Ellenzék: sem.

2014.10.29. 14:43 Exe Géza

Tudom, hogy nem vagyok egyedül az alábbi véleményemmel, ezért a következőkben többes számban fogalmazok:

Szólj hozzá!

Címkék: inteernetadó felforgatás

Demokraták...

2014.10.26. 14:05 Exe Géza

Mióta az Egyesült Államok - sajnálatosan hallgatva a külpolitikai apparátusát végképp elfoglaló érdekcsoportra - nekiállt lényegében suttogó propaganda eszközökkel megrendíteni a magyar kormányt és destabilizálni Magyarországot, a választásokon ismételten katasztrofálisan leszerepelt balliberális oldal önmagát „értelmiséginek” nevező hátországa és sajtója (a volt SZDSZ-holdudvar) teljesen leplezetlenül követeli, hogy az Egyesült Államok buktassa már meg végre Magyarország törvényesen megválasztott kormányát.

Szólj hozzá!

Címkék: demokrácia balliberális USA

Őszöd árnyéka

2014.02.27. 13:48 Exe Géza

Elnézem a baloldalt, amelyik egyszerűen képtelen felfogni, hogy mi a baj az őszödi Gyurcsány-beszéddel. Ez nekik „igazságbeszéd”. És ha „igazságbeszéd”, akkor büszkének kell lenni rá. Nyilván úgy gondolják, meg kell becsülni a ritka pillanatot, amikor Gyurcsány végre valahára, valószínűleg először és utoljára az életében igazat mondott Őszödön. 

Szólj hozzá!

Címkék: őszöd balliberális igazságbeszéd hazugságbeszéd

Alapszintű kátyúzási ismeretek

2013.09.07. 10:24 Exe Géza

Nézem a mostanában kialakult epeömlés-cunamit Orbán Ráhel esküvője kapcsán. Mert hogy betömték a kátyúkat azon az úton, ahol meg lehet közelíteni az esküvő színhelyét. És ez az útjavítás, a balliberális újságírók szemében maga a feudálfasizmus, amitől nagyon, nagyon rettegni kell. Legalább is ezt próbálják előadni a kátyúk eltüntetésében csekély tapasztalattal bíró olvasóiknak.

Ezért most elmondom, hogyan kell betömetni a kátyúkat.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása