HTML

Így jártál...

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Mahatma Gandhi

Friss topikok

Linkblog

Jó, rendben: ti akkor ne szüljetek, ne csináljatok gyereket!

2015.12.20. 12:05 Exe Géza

Mindazok, akik most boldogan besértődtek Kövér László és Ákos tudatosan kiforgatott, meghamisított szavain, mindazok, akik végre nyilvánosan (pardon: szabadon) gyűlölködhetnek, mert hazudtak maguknak egy gyűlölködés-racionalizáló történetet arról, hogy ez a két ember bele akar szólni az ő nagyságos, érinthetetlen életkéjükbe, mindazok, akiknek csupán annyit jelent a szabadság, hogy azt csinálok, amit akarok, nos azt gondolom, hogy van egy teljesen jó megoldásom a számukra.

Szóval az a javaslatom, hogy jó, legyen úgy ahogy akarjátok. Ne szüljetek és ne csináljatok gyereket! Francnak kell az a gyerek. Csak a macera van vele. Ráadásul egy csomó pénzbe kerül. Egy csomó lényegesen jobban felhasználható pénzt kell elbaszni rá. Ahelyett, hogy Phuketre mennétek szilveszterezni, ahelyett, hogy meglenne a legfrissebb Mac Book Air vagy a legújabb akármi, amit akár teljes egy hónapig a "legújabb" tud lenni. Ahelyett, hogy faja bulikon feszíthetnétek a szezon legjobb modelljeiben. A gyerek tényleg szörnyű lemondásokkal jár, a lemondás meg önmagában elfogadhatatlan, hiszen nem más, mint a szabad önmegvalósítás elleni merénylet. Nincs erre szükség. Nektek tényleg nem kell, nem való a gyerek.

Szóval ne szüljetek, ne csináljatok gyereket! Igaz, így mondjuk félelmetesen szar középkorúság és idős kor elé néztek. Amikor a kutya nem fogja rátok nyitni az ajtót, és majd vadidegen önkéntesek fognak az elfekvőben smúzolni veletek évente egyszer, a magányos betegek világnapján, de hát az olyan kurva messze van, hogy kit érdekel. Miért is kellene egy mai, haladó, progresszív "liberálisnak" előre gondolkodni? Hiszen az előretekintés is súlyosan sérti a szabad önmegvalósítást. Nem igaz?

Szóval ne szüljetek, ne csináljatok gyereket!
És szépen k
ihaltok. Nyom nélkül.
Mindenkinek jobb lesz így.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus demográfia Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartal.blog.hu/api/trackback/id/tr368186000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása