HTML

Így jártál...

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Mahatma Gandhi

Friss topikok

Linkblog

Alapszintű kátyúzási ismeretek

2013.09.07. 10:24 Exe Géza

Nézem a mostanában kialakult epeömlés-cunamit Orbán Ráhel esküvője kapcsán. Mert hogy betömték a kátyúkat azon az úton, ahol meg lehet közelíteni az esküvő színhelyét. És ez az útjavítás, a balliberális újságírók szemében maga a feudálfasizmus, amitől nagyon, nagyon rettegni kell. Legalább is ezt próbálják előadni a kátyúk eltüntetésében csekély tapasztalattal bíró olvasóiknak.

Ezért most elmondom, hogyan kell betömetni a kátyúkat.

Mert hogy van benne tapasztalatom. Ahol lakom, az utcára nyílik az ablakom. Kb. 2-3 éve pont az ablakom előtt egy akkora kátyú keletkezett, amin még az arra járó teherautók is csak akkorra robajjal voltak képesek áthaladni, hogy az ember a legmélyebb álmából is úgy riadt fel rá, mintha földrengés lenne. Egy ideig tűrtem a dolgot, de aztán komolyan el kezdett zavarni, hogy a hajnali teherautó-forgalom 4 és 5 óra között felébreszt és ébren is tart.

Ezért aztán egy napon vettem a mobiltelefonomat, amely fényképezésre is alkalmas, kimentem az utcára és csináltam 2 vagy 3 fotót a kátyúról. Meg még párat az utcában lévő többi, kisebb kátyúról is. Aztán a fényépeket egy e-mailben elküldtem az önkormányzat ügyfélszolgálatára. Az e-mailben leírtam, hogy mi a bajom a kátyúval és hogy eléggé balesetveszélyes kezd lenni. Kaptam egy válaszlevelet, amiben megköszönték a bejelentést és megígérték, hogy intézkednek az ügyben. Valamivel több, mint 1 hét múlva úgy értem haza, hogy a lyukak szépen be voltak tömve.

Ennyi történt, ki gondolta volna!

Ahogy nézem a magyar balliberális újságíróknak halvány fogalmuk nincs róla, hogy nem kell hozzá Orbán Ráhel esküvő, mert szimpla lakossági bejelentésre is jobbára betömik a kátyúkat Magyarországon. Persze, ahol nincs lakossági jelzés, ott ez jóval lassabban történik meg. Ahol egy levél, vagy egy e-mail helyett inkább a terméketlen anyázásra és dühöngésre pazarolják az energiákat, ott is. Mint tudjuk: néma gyereknek anyja se érti szavát.

Persze az is lehet, hogy ennyire azért nem ostobák ezek az újságírók, csak annyira, hogy valamiért azt hiszik, hogy ha keresztbe tesznek Orbán lányának azzal, hogy teleöklendezik az esküvőjét, akkor valamivel közelebb kerülnek a kormányváltáshoz. Hát ha az egészen korlátolt rosszindulat fájna, ezt a balliberális újságíró-társadalmat az Isten se győzné Lidocainnal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartal.blog.hu/api/trackback/id/tr25499049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása