HTML

Így jártál...

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Mahatma Gandhi

Friss topikok

Linkblog

The Expendables 4 – A kölni nők

2016.01.08. 12:37 Exe Géza

Belegondolni is rossz, micsoda dilemma elé kerültek európa „liberálisai”, amikor szilveszter éjszakáján Németországban az egyik libling kisebbségük, a menekültnek hazudott bevándorlók picurkát mintha bántalmazták volna a másik libling „kisebbséget”, az elnyomott nőket. „Na most melyik ujjunkba harapjunk?” – vetődhetett fel a nyomasztó ideológiai kérdés, melyik kampf a fontosabb?
Kiderült.

cologne-1.jpgKép forrása

A teljes, liberális kézben lévő német média 4 napon át hallgatott a tömeges szexuális zaklatásról és erőszakról, ami Németország több városában is érte az újévet ünneplő németeket. Több száz nőt durván inzultáltak, több száz nővel erőszakoskodtak, több száz nőt kiraboltak és néhányat ténylegesen megerőszakoltak a Willkommenskultur jegyében az országba engedett barbár állatok (akiket politikailag korrekten "migráns hátterű személyeknek" hív ez a szennymédia, hátha úgy kevésbé világos, hogy kikről van szó).

Tényleg nem tudom, minek kellene történnie, hogy valaki végre felvesse ennek a gyalázatos médiának felelősségét.

Azt viszont már láthatjuk, hogy a média, hogyan próbál kibújni a felelősség alól, most éppen a német rendőrséget ekézi, hogy nem volt elég határozott a fellépése a nőkkel erőszakoskodókkal szemben. Azt a rendőrséget próbálják a kritikák fókuszába állítani, amelyik pontosan a média magatartásának, ostoba, erőszakos támadásainak a következtében bizonytalanodott el. Gyalázatos, aljas eljárás? Ó igen. De még mennyire!

Javíthatatlan optimistaként azért próbáljuk megtalálni a szörnyű szilveszteri események pozitívumát.
Mert bármennyire is fájó, van pozitívuma. :/

Pozitívum, hogy kiderült, a napjainkban tapasztalt női egyenjogúságért folytatott feminista-liberális kampf alacsonyabb prioritást élvez, mint Európa elárasztása barbárokkal. A magukat „liberálisnak” nevező szervezetek és véleményvezérek egy emberként kussoltak és kussolnak a német nőket ért tömeges erőszak ügyében.

Magyarországon különösen kontrasztos a dolog, hiszen itt alig pár hete, hogy hisztérikus őrjöngést váltott ki Ákos véleménye, hogy szerinte jobb lenne, ha a nők életének a fókuszában inkább a családjuk és gyermekeik állnának, mint az, hogy ugyanannyit keresnek-e, mint a férfiak. Persze Ákos véleményét szokás szerint meghamisítva tárgyalta a liberális média („Ákos szerint a nők ne keressenek annyit, mint a férfiak.”), pedig erről szó nem volt.

De most azért elég világossá vált, hogy liberálisaink és feministáink szerint Ákos véleménye nagyságrendekkel brutálisabb támadás a nők ellen, mint az, ha szilveszterkor némelyek megfogdossák idegen nők mellét, fenekét, szemérmét, erőszakkal belenyúlnak a nadrágjukba és letépik a bugyijukat, majd záró bónuszként még ki is rabolják őket, mindezt csoportosan, fenyegetően fellépve.

Az eset másik pozitív aspektusa, hogy igazolódott az az „összeesküvés elmélet” is, mely szerint a a liberális felforgató csoportok (civil szervezetek) nagyon is összehangoltan, központi irányítás alatt cselekednek, ami alapjaiban cáfolja ezeknek a csoportoknak a valódi civil jellegét. Mert az még csak érthető lenne, hogy a migránssimogató gittegyletek hallgatnak, mint a szar a fűben.
Na de hogy a feministák is, az már központosított akaratra és irányításra mutat.
A feministáknak ugyanis hivatalból fel kellett volna háborodniuk.
Ha azok lennének, aminek mondják magukat.
De nem tették.
Mert nem azok, aminek mondják, mutatják magukat.

Ebben a szennyes kampfban a beengedett barbárok is és a nők is csak eszközök a normális Európa ellen vívott elmebeteg harcban. S most, január elején kiderült, hogy ha arról van szó, hogy Európát el kell árasztani migráns barbárokkal, akkor a "liberálisok" és "civil szervezeteik" számára a nők feláldozhatók.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus köln migránsok

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartal.blog.hu/api/trackback/id/tr818251764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása