HTML

Így jártál...

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Mahatma Gandhi

Friss topikok

Linkblog

Hogyan pusztítsuk el Európát?

2015.09.01. 13:22 Exe Géza

Gondolat #1: A fiatalkorú munkanélküliség 20% fölött mozog Európában. Az európai fiatalok nem optimálisak munkaerőpiacon. Nem elég olcsóak ahhoz képest, amennyire tapasztalatlan pályakezdők és pláne ahhoz képest, hogy az előttük álló egzisztenciális minták milyen jövedelmi-elvárásokat ébresztenek bennük. Persze egy idő múlva a piac letöri ezeket az elvárásokat és kb. 10-15 éven belül, mai európai mércével megfelelően tapasztalt és megfelelő bérigényeket támasztó munkaerővé válnak. De a „mai európai mérce” már évek óta elfogadhatatlan azok számára, akik a világot valamiféle gazdaságosan, mindig optimális profitot termelő gépezetként akarják látni és működtetni, amely mindig a lehető legnagyobb hasznot hajtja nekik a lehető legkisebb befektetéssel.

Gondolat #2: Európa évek óta a tudás alapú társadalom létrehozásán munkálkodik. A munkaerőpiac egyre inkább a magasan képzett munkaerőt keresi, a magas szintű automatizálás révén a szakmunka, a segédmunka, egyáltalán a kétkezi munka iránti igény folyamatosan csökken.

Gondolat #3: Az európai ember nem szül elég gyermeket, ami a fentiek tükrében egyáltalán nem is csoda. A gyermeknevelés költségei óriásiak, miközben egyre valószínűbb, hogy az óriási költséggel felnevelt, valamilyen drága, büfé-ruhatár szakos diplomával ellátott gyermek munkanélküli lesz, ami az egocentrikus liberalizmussal és bűntudati zsarolással egyszerre fertőzött agyú európai népességben egzisztenciális félelmet gerjeszt. A gyermek sokak szemében, ma már nem lehetőség, sokkal inkább egy brutális költséghely, ami megakadályozza abban, hogy kiteljesítse a saját életét. Az, hogy a jólétbe belehülyült európai egy kicsit összehúzza magát, fel sem merül. Mentségére legyen mondva, hogy ez a gonosz, önző, önpusztító baromság azért nem magától jut eszébe. Hihetetlen sokat tesz ezért az ún. „liberális” média. És persze az sem magától jut az európai polgár eszébe, hogy mekkora jó ötlet az abortusz, meg az anális szex.

A fenti, egyáltalán nem véletlenül jelentkező hatások eredőjeként az európai reprodukciós ráta valahol 1,5 körül mozog. Lefelé. Pedig ahhoz, hogy csak szinten tartsuk a népességet, a rátának 2-nek kellene lennie. Egy párnak legalább 2 gyermeket kellene létrehoznia.
Meredeken hangzik, de az a rettenetes tény, hogy az európai fehér ember a kipusztulás felé menetel a happy-funny Cochita Wurst dalára táncikálva. Sajnos a „liberális” egocentrizmussal fertőzött európai embernek esze ágában nincs távlatban gondolkodni, már a gyermekei muszlim burkába csavart jövőjébe sem hajlandó belegondolni. S hogy mindez nem tűnik fel neki: na ez ám az agymosás!

Ezek után a bevándorlás melletti szintén „liberális” érvek a következők:

„A bevándorlók nem bevándorlók, hanem menekültek, akiken keresztényi kötelességünk segíteni.”

Ez az egyik legaljasabb, komplex, bűntudat-gerjesztéssel zsaroló, „liberális” panel, ami természetesen egy hamis beállításon alapul. Európa a menedékkérelmek kétharmadát utasítja vissza. Hogy „liberálisaink” is értsék: a bevándorlók kétharmada Európa szerint NEM menekült. Ha ránézek egy bevándorlóra, kettő az egyhez az esély arra, hogy nem menekült. Aki bevándorlónak nevezi őket, annak kétszer valószínűbb, hogy igaza van, mint annak, aki menekültnek nevezi őket.

Tehát „liberálisaink” a pozitívan elbírált menekült-kérelmek száraz számai ellenére ahhoz ragaszkodnak, hogy minden bevándorló „menekült”. Természetesen egy manipulatív szómágiáról van szó, nem másról. Mert ha „menekült”? Akkor segíteni kell és szokásos 1 bites „liberális” polarizálás szerint szerint te vagy segítesz vagy „gyűlölködő” vagy. (Nem mellesleg a gyűlölködőnek bélyegzés se más, mint „liberális” gyűlölködés igazolása, utólagos racionalizálása.)

„A bevándorlók pótolják a hiányzó európai munkaerőt.”

Bocsánat, de miféle munkaerő hiányzik Európából? Hiszen Európa már így sem tud munkát adni a saját fiataljainak! Még azoknak sem, akik a tudásalapú társadalom víziójába illeszkedve szereztek felsőfokú szaktudást. Mégis miféle munkát kínál ez az Európa egy nagy rakás képzetlen, európai nyelvet nem beszélő, európai munkakultúrával nem rendelkező embernek?

„A bevándorlók befizetései fogják stabilizálni az európai nyugdíjrendszereket.”

Ha egyszer nem lesz munkájuk a bevándorlóknak, mégis miféle befizetéseik lesznek? Hogy nem lesz munkájuk az nem valami „madárjóslat”, ezeknek a bevándorlóknak már most sincs munkájuk se Londonban, se Párizsban, se Marseille-ben, se Malmőben, se Rotterdamban, se Göteborgban. Tehát a munkanélküli bevándorlók pont hogy nem fogják megmenteni az európai nyugdíjrendszereket. Épp ellenkezőleg, tovább fogják növelni a szociális rendszerek terheit és ezzel felgyorsítják az európai összeomlást.
Mivel a nyilvánvaló következmények belátásához csupán józan ész kell, ezért nem tudok másra gondolni, mint hogy pont ez a cél.
A ma ismert Európa lerombolása.

liberal_tolerance_400.jpg

Szóval ideje tudatosítani néhány fontos felismerést!

Ez nem bevándorlás.
Ez népességcsere.
A népességcsere első hulláma.

Az európai munkaerő egyszerűen drága a világuralomra törő, feneketlen étvágyú globális érdekcsoportoknak. A megoldás az, hogy a drága európai munkaerőt lecserélik a 3. világból származó olcsó munkaerőre. Marad egy vékony, kevert, identitás-nélküli szakemberréteg, amelyik elvégzi a magasan képzett munkát igénylő feladatokat, az európai középosztályt pedig lecserélik a lényegesen olcsóbb keleti munkaerőre. Az erőszakszervezetekkel, drogokkal és médiával kordában tartott munkanélküli prolik pedig úgy stabilizálják a rendszert, hogy nyomorukkal folyamatos egzisztenciális rettegésben tartják a munkával rendelkezőket, hogy ne nagyon ugráljanak, ne akarjanak se többet, se mást, mint amit kínál neki ez a szörnyeteg rendszer. 

A globális gazdaság egy pusztító, parazita entitás, ami a jövedelmek felfoghatatlan koncentrációját tűzte ki célul, amit köznapi nyelven világuralomnak hívhatunk. A világgazdaság és egyáltalán a gazdaság ebben a szép új világban immár nem a közjó, a virágzó társadalom létrehozásának eszköze, csupán néhány végtelenül mohó, betegesen önző, szociopata csoport igényeit kiszolgáló rendszer, akik az 81. Lamborghinijük mellé minden áron akarnak egy 82.-et is.

S hogy mi a „liberalizmus”? Ennek a népirtó szándéknak az ideológiai-kommunikációs megjelenése és fegyvere. Színes-szagos reklám hiú és buta, hasznos idióták számára, valamint véleményterrort gyakorló inkvizíció a kétkedők, ellenállók felé. Egy modern, trendi, csilivili fasizmus, amit azok finanszíroznak, akik el akarják pusztítani a mai Európát, hogy egy számukra sokkal gazdaságosabban kizsigerelhető, homogén masszát hozzanak létre a helyén.
Ha hagyjuk.
Hagyjuk?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartal.blog.hu/api/trackback/id/tr857750816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása