HTML

Így jártál...

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Mahatma Gandhi

Friss topikok

Linkblog

Európa AIDS-es

2015.07.10. 18:09 Exe Géza

Tudod mi az AIDS? Igazán tudod? Ez egy olyan betegség, amibe nem lehet belehalni. Viszont olyan másik betegségeket idéz elő, amibe szinte biztos, hogy belehalsz.

Hogy hogyan teszi ezt? Az AIDS betegség kórokozója a HIV-vírus. Ez a vírus kiiktatja a szervezeted természetes védekező rendszerét, az immunrendszert. Az emberi szervezet immunrendszere naponta, óránként, percenként gátolja meg, hogy áldozatul ess mindenféle súlyos megbetegedéseknek. Az immunrendszer elemei érzékelik az idegen behatolókat, a betegséget okozó vírusokat, baktériumokat és megsemmisítik őket. Így megy ez, feltéve, hogy egészséges az ember immunrendszere.

Az AIDS-ben az a szörnyű, hogy blokkolja és kiiktatja az immunrendszert. Valójában nem az AIDS-be hal bele az ember, hanem azokba a borzasztó betegségekbe, amelyek így akadálytalanul támadhatják meg a szervezetünket, legyen az rák, tüdőgyulladás vagy akár egy influenza.

Európa pontosan abban a helyzetben van, mint egy AIDS-beteg. Belülről támadják és blokkolják a természetes védekező mechanizmusait. Európa immunrendszere egy lassan, szinte észrevétlenül indult, de mára már életveszélyessé erősödött támadás alatt áll. És ez a folyamat immár évtizedek óta tart.

Ennek a támadásnak az a célja, hogy elpusztítsa azt az ésszerű, épeszű, természetes, életközpontú, európai és egyben emberi gondolkodásmódot, ami segítene felismerni és meghatározni az Európát fenyegető veszélyeket, majd pedig a fenyegetés felismerése nyomán segítene kialakítani azt a stratégiát, cselekvési tervet, amivel a már felismert veszélyek elkerülhetők, kivédhetők lennének.

Nyugat-Európába az elmúlt évtizedekben elképesztő számú, az európai értékeket hírből sem ismerő, azokkal semmilyen formában nem azonosuló, azokkal szemben gyakran kifejezetten ellenséges bevándorlót sikerült bevinni a liberális „multikulti” nevében. Ezek a tömegek se nem integrálódtak se nem asszimilálódtak az európai értékeket valló emberek közösségébe. Ehelyett inkább gettósodtak valamint megfelelő képzettség és európai munkakultúra híján jelentős részben a bűnözést növelték.

Nyugat-Európa perceken belül megszűnik annak a nyugatnak lenni, amire egykor az egész világ felnézett. Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, a Benelux és a skandináv országok arca, arculata teljesen elváltozott az elmúlt 20 évben. És egyáltalán nem az előnyükre.

20 éve nem voltak No-Go övezetek, zónák ezekben az országokban, ahonnan jóformán kivonult az adott ország közigazgatása és rendfenntartása, mert ott olyan kezelhetetlen tömegek élnek, akikkel szemben az adott állam inkább lemond a joghatóságáról – a saját területén. Felfoghatatlan, hogy a fejlett nyugat-európai országokban vannak olyan területek, ahol egyszerűen nincsenek érvényben az adott ország törvényei, mert az oda befogadott, majd ott elszaporodott nem európai lakosok úgy döntöttek, hogy inkább a muszlim saria törvényeket vezetik be és aki csak arra vetődik, az kénytelen azzal szembesülni, hogy az állam őt védő törvényei egyszerűen nem érvényesek.

Képzeljük már el azt a helyzetet, hogy mondjuk a budapesti VIII. kerületben nem érvényesek Magyarország törvényei. Belegondoltunk ebbe? Mert ma már erre felé megy Nyugat-Európa.

És a fejlett Nyugat, a jogállamiság bölcsője, ezzel a döbbenetes abszurdummal mit se tud kezdeni.
Na de miért nem?

Mert AIDS-beteg.
Mert a védekező mechanizmusait blokkolják.

Hogy milyen egy ilyen blokkolás?
Hogy működik az immunrendszer elpusztítása?

Például gyűlöletkeltőnek, fasisztának, nácinak, magyarul: potenciális gyilkosnak bélyegzik azokat az embereket, akik szerint nem jó ötlet hogy ezerszám engedjünk be Európába olyan embereket, akik semmi olyanhoz nem értenek, ami a tudásalapú társadalom felé tartó Európában egy önálló életvitel alapja lehet, illetve eszük ágában sincs alkalmazkodni az európai emberek értékeihez, törvényeihez, életmódjához, szokásaihoz.

Hogy miért bélyegzik meg ilyen durván és agresszívan ezeket az embereket?
Mert akkor ezek az emberek inkább befogják a szájukat.

És az immunrendszer egy eleme, az otthonát, hazáját, életmódját, családját féltő polgár kinyilvánított véleménye máris ki van iktatva. Elvégre semmi sem veszélyesebb, mint az a gondolat, ami közkinccsé válik és másokat is elgondolkodtat.
Az ilyet el kell némítani.

Korunk „liberálisai”, a legdurvább inkvizítorokat is megszégyenítő fanatizmussal próbálják eltaposni azokat, akik mást gondolnak az Európára szabadított bevándorlásról. Nézzük meg a jobbára ma is liberális sajtót. Micsoda boszorkányüldözést folytat azok ellen, akik gátat akarnak szabni a beözönlésnek?

Egy olyan zárt, mikroszkopikus kör, csoport véleménye ordít a médiából, ami egy normális parlamenti képviselethez elegendő mennyiségű szavazót sem képes maga mellé állítani. És ezt a fizetett, irányított véleményterrort nevezik nyugati sajtóban demokráciának.
Egy aprócska, erőszakos kisebbség (elme)beteg, életidegen, minden racionalitást kizáró világképét.

Ami olyan tételmondatnak látszó hülyeségekkel próbálja magyarázni önmagát, hogy például „A falak nem oldanak meg semmit”. Egy pillanatra gondoljunk bele ennek a liberális „axiómának” a hallatlan, egetverő ostobaságába. Ahogy a zsákutcás, korlátolt elme megpróbál belekapaszkodni egy mondatba, amit még csak ki se lehet fejteni értelmesen. Mit is nem old meg egy fal? Miért baj, hogy a kormány meg akarja akadályozni az zöldhatáron keresztül folytatott ILLEGÁLIS bevándorlást? Miért és hogyan akadályozza a kerítés a továbbra is nyitott határátkelő helyen LEGÁLISAN érkező menekülteket? Miért keverik liberálisaink következetesen össze a legális és az illegális határátlépést? Miért támogatják ezzel tudatosan az EU területére törvénysértő módon belépőket?
Fontos kérdések ezek, amire egy liberális nem tud, de nem is akar válaszolni, mert akkor szembe kellene néznie az egész konstruált kép totális abszurditásával és tarthatatlanságával. Úgyhogy inkább elmondja még 300-szor, hogy „A falak nem oldanak meg semmit”, pont úgy sulykolva, mint egy mosópor reklám szlogenjét. És persze rajta kívül mindenki más ostoba birka, egyedül ő a gondolkodó ember… Észbontó.

Közben pedig az a helyzet, hogy az egész civilizált (épített) világ falakból áll, amelyek évezredek óta megvédik az embereket a nem kívánt hatásoktól, továbbá kijelölik az egyén lehetőségeinek, szabadságainak a határát. A fal, a kerítés maga a tulajdonjogot tisztelő civilizáció, a társadalmi béke fontos kellékeke, eszköze. De liberálisainknál a fal mostanában az ördögtől való. És a kerítés is. Aki falat emel az – szokás szerint – náci, fasiszta stb. stb. Feltéve, hogy magyar az illető, mert ha amerikai, brit, török, izraeli, bolgár, akkor nem.
Azok a falak rendben vannak.

Életbevágóan fontos, hogy az európai emberek végre fellépjenek ez ellen az őrület ellen. Európa lakóinak vissza kell venniük életük irányítását a lefizetett, idegen érdekeket képviselő politikai elitjeiktől. Ki kell ebrudalni az EU-s rendszerekből az oda hosszú évek alatt beépített, nem az európai polgárok érdekeit képviselő ágenseket, akik ma is, most is blokkolják az európai embereket és életmódjukat védő, ésszerű önvédelmi intézkedések meghozatalát. (Viszont hatalmas erővel nyomják le az európaiak torkán az USA érdekeket képviselő TTIP szabadkereskedelmi szerződés elfogadását.)

El kell zavarni a Brüsszelben, Strasbourgban parlamentesdit játszó politikai hulladékokat, akiket a hazájukból jobbára azért küldtek oda, hogy legalább ne otthon rontsák a levegőt. Elfogadhatatlan, hogy döbbenetes pénzekkel kitömött gyakorló elmebetegek, ideológiai monomániások sajátítsák ki az európai érdekegyeztetés fórumait.

Európának nem érdeke, hogy erőszakos, az európai értékeket büszkén tagadó bevándorló bandák vegyék át a hatalmat a városokban. Európának nem érdeke, hogy az európai emberek vidékre menekülve elhagyják élhetetlenné váló nagyvárosaikat. Európának nem érdeke, hogy a területén az európai kultúrát és értékrendet és ezen belül a kereszténységet gyűlölő muszlim tömegek fejlődhessenek fel és alakíthassanak az államon belül az állammal konkuráló erőt.

Európának végre fel kell ismernie az immunrendszerét bénító belső ellenséget, a magát liberálisnak nevező hatalmi, pénzügyi, média és álcivil szervezetekből eszkábált konglomerátumot és meg kell állítania ezt a belülről romboló vírust. Különben nagyon rövid időn belül, sajnos még a mi életünkben durva és véres etnikai háborúk fogják földig rombolni közös otthonunkat, Európát.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartal.blog.hu/api/trackback/id/tr317616134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2015.07.12. 11:51:51

egész jó írásnak tűnik, csak beleolvastam még

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2015.07.12. 12:01:00

ny-európa már elveszett, talán marinnal van a franciákknak esélye, de nem tudják kiebrudalni a bevándorlókat., nem is fontos. csak a magyaroknak sikerüljön valami normális kormánt felállítani.

bele kéne íríni a posztba a homokosokat is. a deviancia propagálását.
süti beállítások módosítása