HTML

Így jártál...

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Mahatma Gandhi

Friss topikok

Linkblog

"A kerítés nem tart vissza senkit..."

2015.09.16. 11:29 Exe Géza

Ugye még emlékszünk a semmiből, hirtelen, varázsütésre a tévéképernyőkre és megfelelő sajtótermékek hasábjaira, honlapjaira ugró liberális "migrációs-szakértők" rendkívül hozzáértő, isssszonyatosan meglapozott, tényekkel és tapasztalatokkal vastagon alátámasztott véleményére?

 „A kerítés nem old meg semmit!”

„A kerítés nem tart vissza senkit!"

És így tovább. Ugye még emlékszünk?

Illegális határátlépők száma 2015. szeptember 14-én: 9380

Illegális határátlépők száma 2015. szeptember 15-én: 366

Frissítés: Illegális határátlépők száma 2015. szeptember 16-án: 277

police-tablazat.jpg

(Forrás: police.hu, 2015.09.16.11:00)

Ma ugyanezek az okoskodó, tudálékos romkocsmatöltelékek, ugyanezekben a sajtótermékekben ugyanilyen egetverő hülyeségekről osztják az észt. Az, hogy elnézést kérjenek azért, mert félrevezették az olvasóikat, hallgatóikat, nézőiket, hogy elszégyelljék magukat, na az fel sem merül.
A tegnapi hamis információ kipukkadt, úgyhogy jöhet az új!
De az internet, nem felejt. 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartal.blog.hu/api/trackback/id/tr17792536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zarbon 2015.09.16. 13:03:40

mondjuk az igazsághoz hozzátartozik hogy most még új a határzár, de ha felkészülve érkeznek rá kétlem hogy egy kerítés megállítaná őket

Exe Géza · http://igyjartal.blog.hu/ 2015.09.16. 14:56:23

Felkészülve? Migránsok? Szomorú anyukák és bociszemű gyerekek? Ugyan hogyan?

Szóval ne keverjük a dolgokat. A migráns az civil magánember. Lehet, hogy tüntet és demonstrál, de ez a szervezettsége legmagasabb foka.
Ezt bírnia kell a kerítésnek és a kerítést védő rendvédelmi erőknek.

Azok viszont, akik felkészülve, szervezetten, taktikát alkalmazva támadják a rendszert azzal a szándékkal, hogy erőszakkal áttörjék, nem migránsok, pláne nem menekültek. Az támadó erő.
Azt nem a kerítésnek kell megállítania, hanem a honvédségnek a rendelkezésére álló fegyverzettel és egyéb technikai eszközökkel.

TávoliTűz 2015.09.17. 16:12:49

Ődv,
először is gratula, nagyon tetszenek az írásaid, és az azokból áradó eszmeiség.
Csak annyit tennék hozzá, hogy a legutolsó, és talán a legutolsó előtti napi csűcs, az nem teljesen reális, mert akkor már igyekeztek a megmaradtak minnél nagyobb részét attolni Szerbiából. Mint ahogy mi is igyekeztünk minnél többet eljuttatni Ausztriába. Hangsúlyozom, a legteljesebb mértékben elfogadom ennek szüségességét (a mi részünkről jogosan, a szerbek részéről is érthető)
Ettől függetlenül a tendencia teljesen egyértelmű, egyébként ezt Nógrádi György előre megmondta.

TávoliTűz 2015.09.17. 16:14:16

@TávoliTűz: U.I.
bocs az elütésekért.

Exe Géza · http://igyjartal.blog.hu/ 2015.09.17. 20:03:24

@TávoliTűz: Nem az volt a lényeg, hogy a legmagasabb értéket állítsam szembe a legalacsonyabbal, hanem az, hogy az egyik napról a másik napra bekövetkező hatást mutassam.
Azzal nincs mit tenni, hogy egy nappal a törvény életbelépése előtt ekkora roham jött és ehhez viszonyítva még nagyobb a csökkenés, mint az addigra már hétköznapinak számító 3-4 ezres határsértéshez képest.
Ettől még tény, hogy a kerítés-őrizet-törvényi háttér együttese másnapra töredékére csökkentette az illegális határátlépést.

TávoliTűz 2015.09.17. 20:55:43

@Exe Géza: Teljesen egyetértek, mint ahogyan írtam is
süti beállítások módosítása