HTML

Így jártál...

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Mahatma Gandhi

Friss topikok

Linkblog

Tisztelt Köztársasági Elnök Úr!

2012.03.28. 11:34 Exe Géza

Tisztelettel arra kérem: mondjon le. Kérem, mondjon le, mert a doktori disszertációja körül kialakult botrány olyan súlyos tehertétel a nemzeti-polgári oldal számára, amit Ön sem nézhet jó szemmel. Tudom, a szíve mélyén Ön is tudja ezt. Mint profi diplomata, Ön is tudja, hogy ezt már nem lehet meg nem történtté tenni, ez a történet az egész további köztársasági elnöki pályafutására súlyos árnyékot fog vetni. Mert nem kétséges, a balliberális ellenzék, a hazai és a nemzetközi baloldali sajtó minden áldott nap, minden egyes nyilvános megjelenésekor otromba gúnyt fog űzni Önből. 
 
Tudom, nehéz elfogadni azt, hogy Önnek olyan hibáért kell most nagy árat fizetnie, aminél lényegesen súlyosabbak is büntetlenül maradtak a másik oldalon. De kérem, idézze az emlékezetébe, hogy éppen ezért jött létre a példátlan kétharmados egység, mert az emberek nem akartak olyan vezetőket látni, akik bármit büntetlenül elkövethetnek.
 
Sajnos ez a botrány messze túlnőtt önmagán és immár nem Önről szól, sokkal inkább arról, hogy vajon az Ön által is képviselt politikai erő és főleg mi, az Önök támogatói, választói mások, jobbak vagyunk-e, mint azok, akiket 2010-ben leváltottunk, akik megvalósították Magyarországon a következmények nélküli országot. Ha most Ön a helyén marad, szörnyű, lélekromboló fegyvert ad az eddigi országrombolók kezébe. Kérem, fontolja meg, hogy megéri-e a pozíciója megtartása azt a kiábrándultságot, amit a történtek bennünk, nemzeti-polgári elkötelezettségű választókban okoznak és okozni fognak a következő években, amikor lehajtott fejjel kell majd eltűrnünk, hogy minősíthetetlen alakok, cégéres gazemberek leckéztessenek morálból. 
 
A kialakult helyzetből nagyon nehéz méltósággal visszavonulni, de most mégis egy olyan pillanat állt elő, amikor a lehető legtöbbet őrizheti meg az Önbe vetett bizalomból. Most senki nem kényszeríti lemondásra, most az Ön kezében van a döntés. Most megteheti, hogy saját belátása szerint, felülbírálva a SOTE vizsgálóbizottság megállapításait, maga hozza meg az Önnek nyilvánvalóan hátrányos döntést: önként visszaadja doktori címét és lemond. Ha most így dönt, ezt nem lehet elvenni Öntől.
 
Kérem ne szalassza el ezt a pillanatot és hozza meg azt az áldozatot, amit most a nemzet érdeke kíván Öntől.
 
Tisztelettel:
 
Exe Géza

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartal.blog.hu/api/trackback/id/tr624345465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása