HTML

Így jártál...

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Mahatma Gandhi

Friss topikok

Linkblog

Békeharc reload

2012.05.05. 23:06 Exe Géza

Európa 1968-as, kommunista gyökerű liberálisai a minap kiáltványt tettek közzé, melyben közölték, hogy Európa mégsem jó úgy, ahogy most van (nocsak!?), ezért újjá kell szervezni. 
Méghozzá alulról. 
S hogy hogyan? 
Azt majd ők megmondják. 
Felülről. 

Szóval végre megvan a tuti megoldás a XXI. századi Európa gazdasági, pénzügyi, népesedési, morális, szociális, migrációs, klimatikus stb. stb. problémáira. 

Békehadtestet kell szervezni!
Európai Békehadtestet. 
Hát ha ez sem oldja meg az európai államadósság-válságot, akkor végképp lehúzhatjuk a rolót!
 
Remélem mindenki érzi, hogy mekkora egy piszkos nagy mázlink van, hogy itt van nekünk az európai liberális think tank, hogy végre megmondja: nincs más dolgunk, mint lekoppintani a 60-as évekbeli, hidegháborús amerikai népi-naív mozgalmat, és minden jóra fordul. 
Békeharc reload. 
Különben is tök trendi a retro. 
 
Már látom is, ahogy európai fiatalok milliói mennek majd Afganisztánba meg Dél-Szudánba óvszerhasználatot, Twitterezést, valamint politikailag korrekt bajor nyelvet oktatni a helyi nemes vadembereknek, akik hálából egész alacsony váltságdíjért engedik majd haza őket és így végre megvalósul a népek közötti barátság, aminek egyenes következménye, hogy Európa fényre derül.
 
Ja – szavam ne feledjem - még a nemzetállamokat is fel kellene számolni – mivel az is kiderül az alagútvégi kézihajtány-lámpaként tündöklő írásműből, hogy ezek a 68-as srácok (elnézést: bácsik) továbbra is nagyon-nagyon haragszanak a nemzetállamokra. Nem is csoda. Ezek az köcsög nemzetállamok folyton keresztbe tesznek. Hát hogy egyesüljenek így rendesen a világ prole… izé… liberálisai?!
 
Azt hiszem, ennyi rengeteg éleslátás nyomán az ember már nem lepődik meg azon, hogy Európa liberálisai kiáltványuknak – a maguk keresetlen egyszerűségével – a „Mi vagyunk Európa” címet adták. Szép, beszédes cím: ahogy azt, ez az élcsapat-komplexusban szenvedő szubkultúra elképzeli: ők = Európa. Aki meg nem ők, az nem Európa. Mert hogy ebből a kijelentő módú, minden egyéb értelmezési árnyalatot kizáró címből ez következik. Konkrétan: Európa lakóinak legalább 95-98%-a nem Európa. 
 
Nem ám viccből adták ezt a címet, ezek tényleg így gondolják. Kérdés, hogy azzal az elfogadottsággal, ami ebből a gőgből következik, vajon hogyan, vajon kikkel lehet bármiben is alulról szerveződni. De ez legyen már az ő problémájuk.
Mert ezek az emberek már 1968-ban is pont ennyire ostobák voltak. A nyugat-európai polgári demokráciák megrendítésében érdekelt szovjet KGB hasznos idiótái.
És bizony azóta sem lettek okosabbak – amint azt a mellékelt ábra mutatja.
 
Nos, akkor – tényleg csak a hajónapló kedvéért – tegyük tisztába a dolgot.
 
Kedves liberálisok! 
Nem. 
Nem ti vagytok Európa. 
Ti csupán egy hangos, meg arrogáns, meg végtelenül intoleráns, de létszámában azért mégiscsak icipici gittegylet vagytok Európában.
Mint a közzétett kiáltványotok mutatja: hasonlóan icipici intellektussal.
És csak azért létezhettek, mert az európai többség – veletek ellentétben – eddig igen toleráns volt. Mert a világháborúk borzalmától megnyomorodott lélekkel hagyta, hogy szemtelenül a fejére nőjetek, hogy a magatok korlátolt, identitászavaros, doktriner szabályait erőszakoljátok rá.
De ez már nem tart sokáig. 
És ez nem én mondom. 
Ti mondjátok, amikor most, pont annak az elégedetlenségnek az élére akartok odapimaszkodni, ami javarészt miattatok és ellenetek alakul Európában. Annyi ésszel, amennyi nektek van, ez nem fog sikerülni. És Európa Európa marad nélkületek is. Pontosabban: sokkal inkább Európa lesz nélkületek, mint amilyen veletek lett.
 

1 komment

Címkék: liberális cohn bendit békehadtest

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartal.blog.hu/api/trackback/id/tr74490800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása