HTML

Így jártál...

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Mahatma Gandhi

Friss topikok

Linkblog

A csapda

2015.09.24. 11:45 Exe Géza

„Ha a bölcs és becsületes polgárok lemondanak arról, hogy saját maguk irányítsák a polisz életét, akkor az lesz a büntetésük, hogy ostobák és gazemberek fognak uralkodni rajtuk."
(Platon)

A tegnapi EU-csúcs sajnos csak annyit hozott, amennyit előre lehetett látni. Az az európai, elsősorban liberális és baloldali politikai elit, amelyik elárulta Európa népeit (benne a saját választóit is) és a jelenlegi Európa elpusztítására szövetkezett, továbbra is fenntartja ezt a szándékát. Ezt jelenti, hogy továbbra sem hajlandóak Európa külső határát megvédeni Görögországnál, vagyis gátat szabni a muszlim tömegek korlátlan és törvénytelen, minden nemzetközi jogot felrúgó beözönlésének.
A többi púder.

Az ember ilyenkor hajlamos azt mondani, amit Orbán is, hogy rendben van, ha nektek a muszlim invázió kell, akkor mi félreállunk az útból, aztán egyétek meg, amit főztetek. Tény, hogy először azokban az országokban fog vér folyni, amelyek politikusai most a globális tőke által lefizetve vagy megzsarolva a beözönlést támogatják. (Őszintén nem tudom, hogy gondolhatják ezek a politikusok, hogy megúszhatják ép bőrrel a dolgot. Egyetlen magyarázatom az, hogy annyira végtelenül buták, hogy elhiszik a megbízóiknak, hogy miközben össze fog omlani körülöttük a világ, ők személyesen ki lesznek menekítve.)

De visszatérve: az a gond ezzel a félreállással, korridorral, hogy végül nem csak az Európát eláruló politikusok fogják megenni, amit főztek, hanem mindannyian. Mert a magállamok, Németország, és Franciaország iszlamizálódását a periféria országai sem fogják érintetlenül megúszni. Egy járványban nem csak a szomszéd tehene pusztul el.

Úgyhogy fenyegetőzhetünk mi azzal, hogy megnyitjuk a kapukat, ezzel egyrészt csak azok kezére játszunk, akik pont hogy azt szeretnék, ha Európa megszűnne fehér és keresztény kultúrájú világ lenni, másrészt a kvótarendszer elfogadásával már fel van állítva a csapda azok számára is, akik nem akarják a muszlim inváziót. Mert amikor a magállamokban már elfogadhatatlan állapotok lesznek, akkor majd a kvótarendszerre hivatkozva el lehet árasztani muszlimokkal azokat az országokat is, amelyek ki akartak maradni ebből a liberális őrületből.

Legalább is ez a liberális cél, ez a liberális elképzelés.
Persze nem kell mindennek így történnie. De az sajnos biztosnak látszik, hogy most már azért is súlyos árat kell fizetnünk, hogy elkerüljük. Mert Európa most már mindenképpen megváltozik, és sajnos még az a jobbik kimenetel, ha az elmebeteg liberálisok által elfoglalt Unió és uniós intézményrendszer széthullik.
Tévedés ezen örömködni. A mára elfuserált Unió pusztulásával egy sokkal nagyobb és okosabb célokra hivatott együttműködés semmisül meg.

fox.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: migráció Európai Unió

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartal.blog.hu/api/trackback/id/tr147815988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása