HTML

Így jártál...

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Mahatma Gandhi

Friss topikok

Linkblog

Vajon miért liberális érdek elárasztani Európát idegen bevándorlókkal?

2015.06.09. 19:24 Exe Géza

Úgy tűnik, hogy a magyar kormány bevándorlás ellen tett lépései végképp kiborították kis hazánk liberálisait. A Soros György és kapcsolt részei által finanszírozott propaganda vertikum őrjöngő dühvel ugrott neki a nemzeti konzultációs plakátoknak – nem mellesleg szépen bizonyítva azok igazát, akik azt állítják, hogy ez az önmagát liberálisnak kinevező csoport kizárólag a saját álláspontját tudja tolerálni, mindenki más náci, fasiszta és lehetőleg kussoljon. Mert hát a plakátok letépése az bizony nem jelent mást, mint a másik ember gondolatainak a megsemmisítését. Tehát liberálisaink – szokás szerint – nem vitatkoznak, inkább eltüntetik a nekik nem tetsző véleményt.

És közben megy a magas hőfokra pörgetett verbális megfélemlítés, a velük egyet nem értők válogatottan durva megbélyegzése, stigmatizálása. Ha valaki gyűlöletkampányt folytat itt, hát az pont a balliberális oldal. Nem véletlen, hogy a liberális mozgalmárok nem az eredeti nemzeti konzultációs plakátok képeit terjesztik webszerte, hanem azok elképesztően undorító szövegű, gyűlölettől csöpögő átiratait.

Nem bonyolult belátni: ha az eredeti plakátok önmagukban alkalmasak lennének közfelháborodás keltésére, akkor éppen elég lenne azokat terjeszteni. De az eredeti plakátok önmagukban nem alkalmasak közfelháborodás keltésére – hiszen nem mondanak semmi mást csak azt, amit egy normális, a hazáját otthonaként féltő ember gondol. Ezért inkább az átírt, belemagyarázottan aljas szövegű mémekkel megy a hangulat gyűlöletkeltés.

Az elképesztő méretű verbális terror, a mocskolódás célja nem más, mint hogy a hazájukat otthonukként féltő, normális emberek fel se merjék hozni a bevándorlással kapcsolatos aggodalmaikat. Inkább kussoljanak. Ők is.

Pedig van miért aggódni. Akinek van bennszülött londoni, párizsi vagy stockholmi ismerőse, az a médiában óriási erővel nyomuló multikulti hallelújázástól nagyon eltérő, keserű véleményt hallhat arról, hogy mennyire volt jó ötlet nyakló nélkül beengedni ezekre a helyekre az európai kultúrától fényév távolságban álló bevándorlókat. Pláne úgy, hogy közben a multikulturalizmusba szerelmes liberális média azzal masszírozta a bevándorlók agyát, eszükbe ne jusson alkalmazkodni a befogadó ország kultúrájához, sőt, inkább ők követeljenek alkalmazkodást a befogadó országoktól a sokszínűségre hivatkozva.

Hála az internetnek, előttünk zajlanak le azok a tragikus folyamatok, amelynek következtében Londonban lassan már nagyítóval kell keresni az angolokat. Alig néhány éve a szemünk előtt vált csaknem polgárháborúvá a Párizs külvárosaiban élő, kilátástalan helyzetű 3. generációs bevándorlók utcai bandáinak lázadása. A francia állam akkor több helyen több napra is elvesztette a kontrollt a saját területe fölött. A lázadást végül megállították, de az akkor elterjedt autógyújtogatás hagyománya azóta is jelen van Franciaországban. Nyugat-Európa ma ott tart, hogy az európai kultúrát meghatározó nagy kultúrnemzetek lassan, de biztosan elveszítik fővárosaik sajátos nemzeti karakterét – azt a karaktert, ami fogalommá tette ezeket a városokat.

A nagy kérdés: kinek jó ez?
És miért?
Mégis mi itt a cél?

Európának gazdasági értelemben nincs szüksége a képzetlen, semmiféle európai munkakultúrával nem rendelkező bevándorlók tömegeire. Márpedig a bevándorlók többsége ilyen. Nem Albert Einstein, de még csak nem is Puskás öcsi. Ezért is alávalóság az 56-os magyar menekültekre mutogatni a jelen helyzetben. A magyar menekültek egy háborús országból a véres megtorlás elől menekültek. Az ilyen politikai menekülteket ma is befogadja Magyarország is és az Unió is. Másrészt a magyar menekültek európai értelemben is képzett, tanult emberek voltak, akiknek maximum nyelvet kellett tanulniuk, nem pedig a kés és a villa használatát. Tehát a kulturális különbséget is könnyű volt áthidalni. Végül, de nem utolsó sorban a magyar menekültek hálásak voltak a befogadó országoknak és mindent megtettek hogy minél előbb beilleszkedjenek a befogadó közegbe, s ott a társadalom hasznos tagjává váljanak. Szó nem volt arról, hogy még ők álltak volna elő alkalmazkodási követeléssel a befogadó nemzetek irányába.

Tehát a kérdés továbbra is az: kinek jó ez? Kinek jó képzetlen bevándorlók tömegeivel elárasztani Európát, mikor borítékolható hogy a tömeges bevándorlás súlyos, emberéleteket követelő konfliktusok sorához fog vezetni.

A képzetlen bevándorlók egyszerűen munkanélküliek lesznek és brutálisan beterhelik a szociális rendszereket, növelik a bűnözést, azon belül is a szervezett bűnözést. A képzett(ebb) bevándorlók pedig letörik a béreket. Ez a folyamat két irányból is megroppantja a jóléti társadalmat (azon belül is a középosztályt!), erősödni fog az egzisztenciális bizonytalanság és félelem, az pedig a szélsőségek erősödését és a feszültségek eszkalálódását vonja maga után. Olyan egyszerű és világos ez a folyamat, hogy az ember nem is érti, hogy hogy nem jut el egy liberális agyáig, hogy többek közt saját maga és a saját gyereke alatt vágja a fát.

Mégis itt hisztériáznak liberálisaink a bevándorlást támogatva. Jó lenne azt hinni, hogy egyszerűen csak ostoba, doktriner idealistákról és egyéb ködevőkről van szó.
De a hisztériát finanszírozó Soros György és kapcsolt részei nem ebbe a kategóriába tartoznak.

Ha egyszer előrelátható, hogy a tömeges afrikai és muszlim bevándorlás el fogja pusztítani a ma ismert Európát, és az itteni jóléti társadalmakat, akkor vajon mi lehet itt a cél?
Talán éppen hogy ez a cél?

1 komment

Címkék: liberális bevándorlás balliberális

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartal.blog.hu/api/trackback/id/tr887529876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

==T== 2015.06.10. 10:09:12

A "modern" egyesült Európa Richard Coudenhove-Kalergi nevű futóbolondnak volt az ötlete.

Úgy emlékszem egy írásában arról elmélkedett, hogy ez nem jöhet létre, amíg Európában nemzetek vannak, ezért afrikaiak és ázsiaiak millióit kellene betelepíteni, és ekkor lérejönne egy szerinte az ókori egyiptomiakra hasonlító keverék faj, ami már nélkülözné a nemzeti identitást, és már csak európai identitása lenne.

Azt már csak én teszem hozzá, hogy egy ilyen gyökértelen massza ideálisan manipulálható fogyasztókat jelentene a nagyvállalatok számára, ill. még az egybeolvadás előtt nagyszerűen kijátszhatóak lennének egymás ellen, ami meg ugye hatalmi szempontból nem mellékes.

hu.metapedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi
en.metapedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi

en.wikipedia.org/wiki/Richard_Nikolaus_von_Coudenhove-Kalergi#Views_on_race_and_religion

A metapédiás cikk lényegretörőbb.

Ez az idézet az angol wikis linkből van, elég egyértelmű:

" Praktischer Idealismus (Practical Idealism), he wrote:[41]
“ The man of the future will be of mixed race. Today's races and classes will gradually disappear owing to the vanishing of space, time, and prejudice. The Eurasian-Negroid race of the future, similar in its appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples with a diversity of individuals. ”

“ Instead of destroying European Jewry, Europe, against its own will, refined and educated this people into a future leader-nation through this artificial selection process. No wonder that this people, that escaped Ghetto-Prison, developed into a spiritual nobility of Europe. Therefore a gracious Providence provided Europe with a new race of nobility by the Grace of Spirit. This happened at the moment when Europe’s feudal aristocracy became dilapidated, and thanks to Jewish emancipation."

Vagyis Európában nem csak a nemzeteket kell megszüntetni, de a fehér fajt is, a vezető szerepet pedig a zsidóknak kell ellátni.

Szépen halad programjának a megvalósítása.
süti beállítások módosítása